Fora masclistes del nostres barris!

Fora Masclistes dels Nostres Barris

Fora Masclistes dels Nostres Barris

El passat 2 de febrer vam saber (per un article publicat a La Directa) que un grup ultramasclista havia convocat trobades a 160 ciutats del món, entre les quals Barcelona.

Els encontres s’han impulsat des del blog Return of Kings, creat per Roosh Valizadeh, amb la finalitat de crear noves ‘tribus’ d’homes. La norma: només poden assistir homes heterosexuals. Cap dona, persona trans o homosexuals hi podran participar.

La web, que recull i reprodueix un discurs del més misogin i explícit i en què l’autor es reconeix anti-feminista, inclou articles com: Per què les dones no haurien de treballar? O, Per què el patriarcat és el millor sistema creat? A més, defensa la legalització de la violació dins la propietat privada.

Nosaltres no podíem romandre impassibles vers aquesta apologia de la violència masclista i la cultura de la violació, que no només trobem en la penetració forçada i violenta, sinó en molts altres comportaments que, per desgràcia, tenim normalitzats: l’assetjament en espais públics, en bars i discoteques, en festes populars…

De la mateixa manera que Valizadeh, altres homes, com l’espanyol Álvaro Reyes, prediquen amb ‘tècniques de seducció’ per reafirmar la seva idea de masculinitat (la tradicional, l’hegemònica, aquella amb la que els homes han de ser màquines sexuals i entendre el ‘NO’ d’una dona com a una simple broma).

Rebutgem rotundament aquests tipus de comportaments, que reforcen la ideologia masclista per la qual moltes dones moren diàriament a tot el món. Per això, i encara que la trobada Return of Kings hagi estat cancel·lada a raó de l’alarma feminista, ens sumem a la concentració de rebuig als grups ultramasclistes convocada pel dissabte 6 de febrer a les 19.30h a la sortida del metro d’Arc de Triomf (Nàpols).

Fora masclistes del nostres barris!


Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.